• werk@3s-people.nl
  • +31 50-8200343
  • inloggen

Werkwijze

Hoe gaat het in zijn werk als ik met 3S People in zee ga?

De juiste man op de juiste plaats, dat is onze passie. We staan voor een slimmere manier van uitzenden waarbij flexibiliteit vooral snel, maar ook transparant is.

Screening

Screening

In een persoonlijk gesprek en aanvullende screening van uw bedrijf en branche stellen we samen vast welke inleenkrachten u zoekt en waar zij aan moeten voldoen.

 

Aanvraag

Aanvraag

Geef u aanvraag door via 1 van onze medewerkers of log in met uw eigen persoonlijke inlog om daar de juiste match te vinden.

Vastlegging

Vastlegging

Wanneer een juiste match is gevonden doen wij een toetsing van de geschiktheid van de medewerker op basis van diens competenties en kwalificaties. Hierna leggen we deze vast op basis van prijs en/of tarieven.

Geinformeerd

Geïnformeerd

De geselecteerde medewerkers worden zorgvuldig geïnstrueerd en geïnformeerd. Wij zorgen dat deze bepakt zijn met de juiste uitrusting en eventuele aanvullende certificaten worden behaald.

Contractering

Contractering

Als alles duidelijk is voor alle partijen, zetten we alles netjes op papier voor zowel uzelf als de werknemer en voeren we de contractuele afwikkeling uit.

Locatie

Locatie

De laatste stap is die van de werknemer naar de door u aangewezen werkplek; goed geïnformeerd, enthousiast, bekwaam en met de juiste uitrusting en competenties op zak.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die 3S People u te bieden heeft?
Neem dan contact met ons op.