• werk@3s-people.nl
  • +31 50-8200343
  • inloggen

Over ons

Wij staan voor sneller en slimmer schakelen

3S People heeft veel kennis en expertise in huis van de gespecialiseerde technische markten.

Waarom doen wij wat we doen?

3S People gaat over het verbinden van mens en arbeid. Dat is de essentie van uitzendbureaus zoals die al bestaan sinds de bouw van de piramides in het oude Egypte. De diversiteit van mensen, hun achtergronden, competenties en ervaringen zijn sindsdien diverser dan ooit en ook de arbeidsmarkt is veranderlijker dan het Nederlandse weer.  Om die markt vloeiend en efficiënt te bedienen - waarbij ook de behoeften van de werknemer niet buiten beschouwing wordt gelaten - is een nieuwe manier van uitzenden noodzakelijk gebleken. 
 

Onze passie, jouw product

De juiste man op de juiste plaats, dat is onze passie. We staan voor een slimmere manier van uitzenden waarbij flexibiliteit vooral snel, maar ook transparant is. 3S People gaat terug naar het oerprincipe van uitzenden en houdt dit tegen het licht van heden om zo opdrachtgevers en werknemers meer dan ooit met elkaar te verbinden. Sneller schakelen door slimmer te schakelen en dat terwijl we het nog leuker maken ook, want wie plezier heeft in wat hij doet; is al een keer zo effectief. Het uitzendtijdperk 3S is aangebroken. Smarter Staff Solutions,  3S People.
 

Onze speerpunten

3S People heeft veel kennis en expertise in huis van de gespecialiseerde technische markten. Veiligheid en kwaliteit zijn de speerpunten binnen onze algehele bedrijfsvoering. We zijn helder en transparant, werken met korte lijnen en denken oplossingsgericht.
 

Werkgebieden

We zijn vooral gespecialiseerd in de werkgebieden Food, petrochemie, leidingbouw, infra-, constructiebouw en scheepsbouw. 3S People beschikt over een ruime aanwezigheid van kennis in deze vakgebieden.
 

Certificering en veiligheid

3S People biedt volledig gecertificeerd en uitgerust personeel aan. Ons personeel gaat alleen naar de klus met de benodigde pbm's , veiligheidsfilms en handgereedschap. Vanuit ons netwerk is zeer snel te schakelen voor het behalen van de diverse certificaten. Daar waar een opleiding vereist is zullen wij deze in overleg aanbieden aan de vakkrachten. Hierbij kunt u denken aan o.a. de volgende certificaten : vca, flens, vvl, hoogwerker, heftruck, diverse lasmethoden enz.
 

Uniek

We werken met een uniek systeem waarbij het uitzenden optimaal gedirigeerd wordt en waarbij u als werkgever zoveel mogelijk ontlast wordt. Dat betekent business as usual, terwijl wij al uw personele vraagstukken en rompslomp uit handen nemen. Daarom is 3S People de slimste partner voor al uw personele vraagstukken.
 

Wilt u weten op welke manier wij invulling geven als u besluit met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op.

 

  • Food
  • Petrochemie
  • Leidingbouw
  • Infrastructuur
  • Constructiebouw
  • Scheepsbouw

Maak kennis met ons ervaren team

Auke Anne Waal

Auke Anne Waal

Accountmanager

Auke Waal - Mail Auke Waal- Bellen
Aldin Hedzic

Aldin Hedzic

Commercieel Medewerker

Aldin Hedzic - Mail
Frencis Kroon

Frencis Kroon

Commercieel medewerker binnendienst

Frencis Kroon - Mail
Laura Samu-Saum

Laura Samu-Samu

Administratief medewerker

Laura Samu-Samu - Mail

Bedrijven met wie wij samenwerken.

A Hak Moster Installatietechniek LWS Denys
SKid Piping Bohlen PMF